Będąc na łączach z Doliną Krzemową dostałem wiadomość że po bramce USA w Kalifornii zanotowali małe trzęsienie ziemi![]()
Będąc na łączach z Doliną Krzemową dostałem wiadomość że po bramce USA w Kalifornii zanotowali małe trzęsienie ziemi![]()
Jacek
Już chyba nie te czasy, jak pokazują mecze ligowe, to widać sporo ludzi na stadionach.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Oczywiście, te czasy już minęły. Chociaż, patrząc na trybuny podczas obecnych rozgrywek w Katarze, wydaje mi się, że struktura wiekowa kibiców z USA jest delikatnie mówiąc... specyficzna. Ale może to tylko moje odczuciaFajnie jednak, że piłka n. coraz częściej i u nich jest obecna.
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Grali w finałach w latach: 1990, 1994, 1998, 2002, 2006, 2010 i 2014.
W 1994, 2010 i 2014 dotarli do 1/8 finału,
a w 2002 do do ćwierćfinału...
a Polska w tych latach zakwalifikowała się w 2002, 2006 i 2018
i nie wyszła z grup.
Macie pomysły na dzisiejsze wyniki? Ja stawiam na 2:0 dla Argentyny i 2:1 dla Meksyku...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Kolega postawił 300 z na wygraną Polski. Coś gadał że fajnie kurs stoi w przypadku wygranej polaków.
Mój kolega typuje 3:0 dla Argentyny i 2:0 dla Meksyku,
ale nie obstawia zakładów.![]()
Ja właże do brzucha wieloryba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||