U sąsiada wszystko zgodnie z planem.
U sąsiada wszystko zgodnie z planem.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Arabia Saudyjska - Meksyk -jak typujecie?
Będą walczyć i jedni i drudzy bo każdy ma szansę w naszej grupie. Meksyk nie gra zbyt wiele na tych mistrzostwach i boję się że Arabowie mogą z nimi wygrać. A wtedy...
Też się tego boję.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Nie bedę patrzył
-------
podpisano - Jonasz
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Załóż ciemne okulary, powinno wystarczyć
Ja obejrzę, trzeci mecz i nie gramy tylko o honor, tego nie należy przegapić![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Serbia - Kamerun 3:3 no no no![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzisiaj USA-Iran, może być ostra walka o awans...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA