Jestem. Dlatego się udzielam
Mam mieszane odczucia co do "nieostrości" tych zdjęć, z jednej strony lubię wyraziste zdjęcia, z mnóstwem szczegółów, z drugiej, podoba mi się bardzo w jaki sposób wygładza to detale skóry na zdjęciach-taki make-up optycznycałość jest sympatyczna,ale s050 przebija się z reszty, zatrzymało mnie na dłużej niż pozostałe
Edit: chciałem dać plusa ale nie mogęJak ktoś może to niech da za mnie
![]()
Ostatnio edytowane przez Reedmooley ; 27.03.13 o 20:28
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
no i fajne efekty ...
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
S050.. i tyle
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnio edytowane przez Mart_uszka ; 22.04.13 o 18:50
53 i 55 super-najlepsze z tej wrzutki
54-nie podoba mi się, te badyle z przodu mi przeszkadzają, poza taka jakaś dziwaczna i wymuszona
56-świetne tylko mało kontrastowe, ja bym skadrował ciaśniej
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Jak dla mnie to tylko 56 jak już. Szkoda, że nie ma deko więcej miejsca z lewej, a mniej tej ściany po prawej.
Reszta mnie nie pasi - albo obróbka jakas taka, albo kadr.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
WitajcieMoi drodzy towarzysze
![]()
Mam kilka nowych fotografii do podzielenia się z Wami
Justyna C. 058059
060
I tego samego dnia w tym samym czasie i miejscu
Justyna P. 061062
063
064
065
![]()
Problemy sprzętowe ciąg dalszy. Także pozwoliłam sobie na ten zacny podpis, brak czasu na zmianę.
Dzięki za komentarze i odwiedziny,
Doceniam)
Jednak częściej jestem na fb ... ;/ Gdyby ktoś coś kiedyś![]()
Ta "miękkość" to zamierzona?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.