Fajnie. Naprawdę przyjemnie.
Fajnie. Naprawdę przyjemnie.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Symatyczne![]()
Gdzieś Ty ?![]()
Dziś śmiało po raz kolejny mogę ponarzekać na sprzęt, na jakim pracuję. Może wydajność tego laptopa jest lepsza od poprzedniego, ale ... pracując w CameraRAW - bawiąc sie suwakami niestety na efekty muszę poczekać. Zatem edycja poszczególnych zdjęć jest baardzo czasochłonna.
Wczoraj - robiąc male doświadczenie, otworzyłam jedno ze zdjęć wyedytowanych na laptopie mojej koleżanki. Ah ... tak bardzo się różniły![]()
Tymczasem zbieram każdego grosza na jakiegoś składaka stacjonarnego.
Zdjęcie Marysi - zimowejzamieszczam bez poprzedniego kadrowania ... (toż ja te oczy widziała ze białe :P ale dopiero później na innym sprzęcie
)
i dodatkowo :
![]()
Jestem. Dlatego się udzielam
Szalejesz, postęp w piersiach dech zapiera i modelki masz fajne![]()
jak dlaMNIE malo kontrastu ale ja jestem zboczony, bo lubie kontrast...
Sniezek troche na moje za bardzo bije po oczach, ta mala GO czasem az przeszkadza
dawaj jeszcze
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Yh... Czy mógłbyś rozwinąć myśl .... ?
Chyba w dalszym ciągu poszukuję tematu zdjęć portretowych w którym czułabym się najlepiej.
a czas spędzony nad edycją kazdych zdjęć, uważam za małowystarczajacy, lecz proszę mi uwieżyć, że praca na moim aktualnym laptopie jest upierdliwa.
Czasem gdy PS wczytuje fotkę z CR ... lapek wymięka i o ... tra od nowa :P
A każda z tych dziewczyn stoi po raz pierwszy za obiektywem... Ale popyt na moim rynku jest :P
Po zdjęciach w plenerze zabrałam tą piękną blondynkę do mojego atelier gdzie mogła się ogrzać i ... w ogóle "odkryć"nie mogłam jej tak szybko wypuścić.
Mało tego, niedługo znowu się z nią spotkam![]()
S042.S043.
S044.
Dziękuje wszystkim za liczne wejścia do mojego wątku.
Serdeczne dzięki za komentarze![]()
Pozdrawiam![]()