Z tych trzech ostatnich zdjęć, najdłużej pracowałaś na s025...Dla mnie troszkę za ostre światło z prawej....
Jedynie nie podoba mi się lekko plastikowa obróbka w porównaniu do dwóch towarzyszących
Z tych trzech ostatnich zdjęć, najdłużej pracowałaś na s025...Dla mnie troszkę za ostre światło z prawej....
Jedynie nie podoba mi się lekko plastikowa obróbka w porównaniu do dwóch towarzyszących
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Zdecydowanie lepiej, i już mi nic nie przeszkadza.
Dobra obróbka
Jestem. Dlatego się udzielam
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Nie lepiej było już zostawić kadrowanie, a po prostu wymalowac wypalenie? takie kadrowanie "pogrubia" ciutke dłoń, ze tak to ujme, nie wiem czy wiesz co mam na mysli. reszta obróbki na plus!
![]()
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 30.12.12 o 23:34
Bardzo ładne ostatnie trzy, jedyne czego mogę się czepić to zbyt mocno wygladzona cera-ale w sumie wampirzyca ma być jak z porcelany wiec jest fajnie![]()
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Jestem. Dlatego się udzielam