|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witajcie.
Biorę się za tą ostrość jak mogę... Ale i sprzęt nawala ... a nawet moje oczy wymagają silniejszych szkieł.
Nie ważne... staram się .
Ostatnio troszkę przedsięwzięłam małe wydarzenie w moim magicznym mieście i zorganizowałam spotkanie kilku kreatywnych PańA efektów jest więcej
![]()
Dziękuje za komentarze, jakby kto raz na jakis czas miłe słówko szepnął :P byłabym wdzięczna![]()
Pozdrawiam
Marta o1Marta 02
Marta 03
Justyna 01Justyna 02
Justyna 03
Justyna 04
Justyna 05
One 01One 02
One 03
Magda 01Magda 02
Magda 03
Magda 04
P.s. W niektórych przypadkach przepraszam za podpis.
Ale zapominam zapisywać fotografie bez nich w małych rozmiarach :P
Jestem. Dlatego się udzielam
Pierwsze zdjęcie Justyny jest super! To jest to ; ) Szkoda tylko że ostrość na nosie a nie oku, ale jest moim zdaniem super.
Na innych staraj się unikać ogrodzeń w tle czy wystających słupów z głowy.
Mam jeszcze takie pytanie czy te zamknięte oczy na zdjęciach to specjalnie tak?
Wciąż daleka droga przed Tobą....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja tam ekspert tego typu fotografii nie jestem, ale z 15 zaprezentowanych to jedna z biedą ujdzie. Reszta do kosza.
Zwłaszcza ostatnie - dziewczyna wygląda jak po psychodelikach - oczy zamknięte, wywalone białka: Magda 02, 03, 04; One03; Justyna05, 03
Dużo przepałów.
Trochę mocno to napisałem, ale jeśli taki laik jak ja to widzi, to co powiedzą Ci co w temacie siedzą ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pomysły całkiem - duży potencjał justyna 01,02 - reszta słabowita.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Dam Ci radę strategiczną - nie wrzucaj tylu zdjęć na raz. Wrzuć po jednym, dwa, ew. po serii z daną modelką. Uzyskasz pomocniejsze odpowiedzi.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.