Poszperałam w starszych płytkach i znalazłam zdjęcia, które najbardziej zapisały się w mojej pamięci.
Fotografowałam je Panasonic'em Lumix DMC-FZ7... Także jakość ich może być trochę słaba...
A Wy co o nich myślicie?
Pozdrawiam
Jestem. Dlatego się udzielam
Witaj,
21- fajny pomysł.
24- ciekawe, niecodzienne ujęcie ( teraz już wiem co nalerzy zrobić żeby zmieścić żyrafę z bliska w kadrze), ale z kolorami jest coś nie hallo, jakieś takie przesycone
25- bardzo mi się podoba, jest trochę ciemne, ale myślę że dzięki temu ta fotka ma taki fajny klimat.
Pozdrawiam serdecznie![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
21. Ciekawa obróbka, lubię takie zdjęcia
22. Bałagan w tle , a wogóle to moje pierwsze skojarzenie było takie że to jest jakieś poparzenie czy coś ( na miniaturce) ufff
23. To TY jesteś na tym zdjęciu??
24. Ciekawy kadr, podoba mi się
25. W/g mnie najlepsze z serii , interesujący mroczny klimat. Szkoda że leci troszkę na lewo
Poprawiłam żyrafkę w kolorkach ... i krzesełka ... w kolorkach i wyprostowałam. Chyba widać nie :P
Jestem. Dlatego się udzielam
MSZ poprawiona żyrafa lepsza, bardziej naturlana
Z krzesłami nadal mi czegoś brakuje, ale muszę pomyśleć czego![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
21- spoko, odrazu mi sie na mysl nasuną tytuł: "piraci atakują"
24a- lepsza wersja bardziej naturalnie wygląda ta żyrafka
Poprzednie krzesła były lepsze.Dzieciaka odpuść.
![]()
Skup się raczej na bieżących fotkach, Panas jest dobry w bardzo dobrym oświetleniu i do filmów.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...