Witaj Marta!
Najbardziej z tej serii podoba mi się s029.
Natomiast cień na s028 nie przypadł mi do gustu
Ogólnie - Brawo!
Witaj Marta!
Najbardziej z tej serii podoba mi się s029.
Natomiast cień na s028 nie przypadł mi do gustu
Ogólnie - Brawo!
Nie jestem znawcą ale lizaczkowy pomysł z tymi malowaniami oczu i tła bardzo mi się podoba. Co mi się nie podoba i czego chyba nie powinno być to tych cieni od lizaka![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ogolnie to chciałam zaznaczyć, że to w dalszym ciągu efekty z mojego "domowego studia" Także wielka improwizacja. Ale dziekuje![]()
Jestem. Dlatego się udzielam
Improwizacja, improwizacją... jakieś techniczne niedomagania też są.
Ale... zdjęcia są bardzo sympatyczne, jak dla mnie mają odpowiedni klimat. Kwestii technicznych da się nauczyć. Dobrze że masz pomysły i czujesz temat. Akurat tego ciężko się nauczyć. Reszta przyjdzie z czasem i doświadczeniem.
Lizaczkowa seria fajna ale i ja wolałbym aby cienie od lizaka nie było. Pomysł super. Pozdrawiam.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
S029, choc niekoniecznie w kwadrat (no prawie).
Poza tym.. to co pozostali - cien od lizaka. Mozna bylo po przeciwnej stronie lampy jakas "blende" postawic minimalizujaca ten cien.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dzięki za komentarze, jednak też nie byłam przekanana do tego cienia... ale cóż.![]()
Heh... przedstawiam, Wam kolejny kreatywny pomysł na tło... :P Bo nim się chce głównie pochwalić.
Przed zdjęciami wkręciłam dwa druty w drewniany sufit i powiesiłam roletę okienną.
Podświetliłam wszystko uwaga : dwoma pokrywami od akwarium :P i ot
S031.![]()
Jestem. Dlatego się udzielam
Bardzo dobra wrzutka.
Najbardziej przemawia do mnie s032 - kolorki bajka.
A masz s032 tylko że głową modelki spoglądającą na brzuszek? Myślę że fajnie by wyszło
Cześć. Moja kolejność to S033 S032 s034 s035.
Kolejny fajny pomysł. Gratuluję.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard