14 jest zdecydowanie za jaskrawa
Najbardziej mi się podobają fotki 15 , 12 10 i 9
Te z poprzedniej serii wcale nie wydają się mi się nieciekawe....przykłuły wzrok na dłużej. Pozdrawiam
14 jest zdecydowanie za jaskrawa
Najbardziej mi się podobają fotki 15 , 12 10 i 9
Te z poprzedniej serii wcale nie wydają się mi się nieciekawe....przykłuły wzrok na dłużej. Pozdrawiam
Cześć a więc tak -moim skromnym zdaniem 13 -ostrość gdzieś uciekła 14 może muchomor powinien być ostry a liście rozmyte hmm...15 ślimak -przeszkadzają mi te patyki 16 -róża brak zdania (nie moje klimaty) 17-podoba mi się (może inaczej bym kadrował) Też zaczynam fotografować więc nie bierz tego co napisałem zbyt dosłownieUdanych kadrów życzę
Z ostatnich dwóch wrzutek, najbardziej wpadła mi w oko 017. Fajne miejsce, fajne kolorki: stalowoniebieska droga, soczysta zieleń i ten żółty kolor pól. Do szczęścia zabrakło nieba, ale nie można mieć wszystkiegoA jeśli chodzi o kadrowanie? Nie znam się, ale chyba nie wyprowadzałabym tak drogi poza zdjęcie, wzrok wędruje po asfalcie, zakręca razem z nim i nagle, za szybko mz znajduje się poza kadrem. Dlatego chyba tak, jak robert1088 też inaczej bym kadrowała.
Szkoda, że 013 jest nieostre, bo przyjemne ma kolorki.
Pozdrawiam![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Witaj,
013- brakuje mi ostrości na jakimś jednym konkretnym punckie, widzę tylko pomarańczowe plamy na zielonym tle.
014- MSZ nie powinien być rozmyty a naostrzejszym punktem na focie, a liście jako tło rozmazane.
015- fajny ślimak, ale patyk przeszkadza, no i pobawiłabym się kolorami, bo niestety zbytnio zlewa się z tłem.
Podrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Bardzo dziękuję za komentarze. Zastanawiam się czy już poprawione fotki wlepić jeszcze raz.
Jeszcze raz wielkie dzięki :] Pozdrawiam
Jestem. Dlatego się udzielam
Mam czas, więc wlepiam następne...
Zaznaczam że to moje pierwsze BW...
Jeszcze trochę a pokażę piękno Holandii...
Pozdrawiam wszystkich komentujących i tylko zaglądających :]
Jestem. Dlatego się udzielam
fajny pomysł z papryczkamiNie wiedziałam że są takie fotogeniczne
![]()
Ale MSZ wyglądałoby to lepiej gdyby nie były tak pocięte, ew połówki- tutaj troszeczkę wygląda to jak obierki czy coś...
Np. na bocznych zdjęciach połówki, rozkrojoną stroną do przodu, a na środkowym cała papryka- wszystko ułożone na tym samym poziomie i tle![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 29.06.09 o 14:09
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
W takim razie koniecznie obejrzyj sobie cykl "Krnąbrne warzywa". Przykład z papryczkami tutaj: http://plfoto.com/1855827/zdjecie.html
Z Twoich nowych zdjęć podoba mi się kwiatek, ma takie nostalgiczne, leniwe barwy![]()
13,15,16,17 z nastawieniem na 17- stkę - tej drogi się trzymaj kobieto, bo bardzo fajne foty wyszły
powodzenia
PZdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300