Do dej pory nie umieszczałam żadnych moich zdjęć na publicznych forach... Jestem tutaj od niedawna i wiem, że wiele można się dowiedzieć. Oj... bardzo. Dlatego zostawiam swoje prace...
Wiecie jaka jest moja prośba...![]()
Tymczasem
Do dej pory nie umieszczałam żadnych moich zdjęć na publicznych forach... Jestem tutaj od niedawna i wiem, że wiele można się dowiedzieć. Oj... bardzo. Dlatego zostawiam swoje prace...
Wiecie jaka jest moja prośba...![]()
Tymczasem
1 fajna ale chyba nie ostra![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Mi się podoba 1- nawet ciekawy pomysł i 3- koń wylegujący się na łące. U mnie 1 jedynka wygląda dość ostro (choć może tyć kontrastu by nie zaszkodziło). Pozdrawiam
A mnie podoba się dwójeczka![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Miło że każdy znajdze coś dla siebie![]()
Inne gusty ...
....no dwójeczka tyż niczego sobie....w sumie jakby wziąć pod uwagę ilość słojów z przekroju drzewek to taki smutek w każdym może się zebrać że umarły troszkę za wcześnie....zawsze jakaś emocja - co nie?![]()
Może i moja ocena się nie liczy, bo w końcu jestem żółtodziobem, ale najbardziej podoba mi się dwójeczka. Ładna kolorystyka i dobrze oddana faktura drewna.
Olympus SP-500 UZ
Człowiek uczy się przez całe życie, ale najmniej w latach szkolnych.
I ja jestem za 2, podoba mi się![]()