Dwa zdjęcia w galerii? Czyżby wszyscy szukali druku zgody na publikacje?
Ok. Ewentualnie długi weekend.
Dwa zdjęcia w galerii? Czyżby wszyscy szukali druku zgody na publikacje?
Ok. Ewentualnie długi weekend.
Nie byłoby problemu z własnymi dziećmi, tyle że moje już za stare, a do wnuczków mu się nie śpieszy. Nie wypada błagać o zniesienie ograniczeń wiekowych, bo mogłyby się pojawić zdjęcia dzieci z siwizną.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Temat jest bardzo pojemny moim zdaniem, mimo doprecyzowania w jednym z wcześniejszych postów. Zależy głównie od tego jak zdefiniujemy dziecko. Bo skoro na ten przykład "potrzeba jest matką wynalazków", to co jest jej dzieckiem? Można też spróbować takiej interpretacji jak portret dziecka w podwójnej ekspozycji, dwulatek przebijający z dwudziestolatka.
Trzeba coś poszukać, ze zrobionych naście lat temu![]()
No to dorzuciłem fotkę...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Masz rację, na szczęście mam zgodę od rodziców pociechy z mego zdjęcia,ale generalnie to dlatego nie przepadam za fotografią ludzi,bo to okrutnie jadowita nacja.Nawet nasz Dziadek Marszałek wspomniał kiedyś,że "Naród wspaniały,tylko ludzie ....."
---------- Post dodany o 21:06 ---------- Poprzedni post był o 21:03 ----------
Są tacy,co pijają wynalazki.![]()
Również coś dodałem.
no to i ja dodalem tak troszke niesmialo ...
wczoraj wrzuciłam, dzisiaj melduję![]()
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'