Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
IMO najlepsza trójka. Kontakt wzrokowy z obiektemuczynił kadr bardziej emocjonalnym. Jedynka i dwójka również są ok. W dwójce troszkę mi nie pasi zacieniona twarz (przynajmniej takie odnoszę wrażenie).
post do skasowania...
jedynka, ale po przekadrowaniu do kwadratu (bez lewej strony i kawałka góry), podobnie dwójka. rzuć więcej.
dlaczego tak uważasz??Zamieszczone przez KaarooL
a sorki chyba odczytałem że mój mam skasować![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
To bardzo fajne moim zdaniem, ale podciagnij troszke ostrosc na twarzy, albo pobaw sie ciut poziomami i popatrz na lewy bok...Przytnij ciut, bo jakas reka tam weszla
Pzdr
no wlaśnie wsadziłem takie jakie był (tylko zmniejszyłem) nawet nie wyostrzałem po zmiejszeniu. Ale dzięki za cenne uwagi. Mam jeszcze parę fotek z tego tematu.
A w czwartek jak pogoda dopisze ..... watek pokazy GOPR & Strażaków .. więc już zapraszam powoli![]()
pozdrawiam Wojtek
dla mnie najlepsze 3-ka szkoda tylko, ze dziewczyna na pierwszym planie jest trochę z dołu ucięta, gdybyś tak nie uciął rąk to byłoby dużo lepiej.