U mnie był wczoraj i dziś ale nijak nie miałm czasu...
P.S. IMO trafnie uratowałeś nieudane zdjecie.
Miało być coś co jeździ po szynach, to proszę bardzo - też dorzucę fotkę.
To skan slajdu. Zdjęcie zrobione latem 2005 roku w Kompleksie Osówka w Górach Sowich, pod ziemią w poniemieckich "sztolniach". Szynowe "cuś" to jeżdżący szkielet wagonika z czasów wojny, odkopany gdzieś tam właśnie. Wg przewodnika wagonik po odkopaniu nie był konserwowany - wszystkie łożyska i mechanizmy ma w takim stanie, że spokojnie można nim jeździć. Co bez żadnego wysiłku mój syn widoczny na zdjęciu wcielił w życie. Dla porównania różnych technologii - jako zwiedzający - dostaliśmy również wersję z początku lat 90 przywiezioną z jakiejś polskiej kopalni - oczywiście nie do przesunięcia po szynach.
Aha, Olek 765 mi tam zupełnie zaparował. Zdjęcie zrobiłem Canonem.
Kris
www.artrock.pl
Prawie kolej - budapeszteńskie metro:
PS: sorry za jakość zdjęć - nie korzystam ze swojego kompa (pora zainwestować w lapsa)
PS II: wszystkich uprzedzam, że słynnym kontrolerom robiłem foty, po czym każdy (w zasadzie w s z y s c y podbijali i kazali usuwać fotki :[ )
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Skarbnicą motywów i klimatycznym miejscem na plener jest teren (wejście bez ograniczeń i opłat) parowozowni kolejki wąskotorowej w Rogowie k. Łodzi
Jack
Podobają mi się te majzy. Ruszyłeś zoomem?
NieStałem nieruchomo jak kołek (prawie - C-AF-M i wodzenie obiektywem za obiekem
, kiedy wagony metra wturlały się na stację. Próbowałem zrobić to, o czym mówisz ale jakoś nie miałem dość refleksu.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
dobre dobre, dobrze ruch oddany, fajnie ta kobieta ostra, ale brakuje mi troche przestrzeni, za ciasno... 4+![]()
I'm so happy with my new black body.
Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/