Cos czuje, ze niedlugo postanie druga, swietna seria zdjec - tym razem nie samolotow a pociagow i wszystkiego co z nimi zwiazanego![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
dka podoba mi się ten samotny, załadowany wagonik stojący gdzieś na bocznicy. aga Twoje nocne wyczyny z długim czasem naświetlania tez całkiem całkiem.
Wprawdzie już pokazywałam to zdjecie ale pasuje do wózka pokazanego przez Dka
daghda, bardzo fajny temat zapodales! Naprawde bombaTeraz u mnie zupelnie krucho z czasem (nawet, zeby poczytac forum
), ale jesli uda mi sie troche wolnego wygospodarowac, to rowniez cos dorzuce.
A tak na marginesie, jak jest obecnie z fotografowaniem tzw. infrastruktury kolejowej? Czy nadal obowiazuja zakazy? Slyszale, ze odwolano je, ale potem cos wrocilo w przepisach. Pamietam swego czasu taki przypadek: dworzec w Ciechanowie, wycieczka klasowa, czekamy na polaczenie i z nudow usychamy, zaczynamy pstrykac fotki i w tym momencie pojawia sie pan MILICJANT, oznajmia, ze jest to zabronione i zabiera nam wszystkie filmy, po czym je naswietla. Wowczas nikt nie wdawal sie z nim w gadke (rowniez nasza nauczycielka nie naklaniala do jakielkolwiek dyskusji) i na tym sie skonczylo. A jak to wyglada w czasach wspolczesnych?
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Gdziesik zasłyszałem że tablice zakaz fotografowania to mają zniknąć jako relikt czasów minionych....Zamieszczone przez zigger
A poza tym w czasach współczesnych to mamy Google Earth dla ... każdego.
A ci konkretnie zainteresowani to nawet lepsze aparaty sobie na niebie powiesili... :D
pa
Mozna cykac fotki wszedzie tam, gdzie nie wisi "zakaz vstupu" czy tez "zakaz wstepu". Gdzies sie przewinela dyskusja na ten temat.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Wszyscy mają m..., mam i ja!![]()
stacja Malbork
Pozdrawiam