Pierwsza fotka lepsza w kolorze. Troszkę za cieple kolory (zielony wpada w brązowy). Może troszkę za ciasno w kadrze.
1. ok. kolory ładne.
2. lepsza 1
3. za szeroko.. po co ta pusta zielona przestrzeń?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
1 cool![]()
Jedynka mi się podoba najbardziej however nie lubie za bardzo pionowych kadrów (bo na tapete nie wchodzi ;d)
Kolorki fajne i podoba mi się GO.
Sylwek nie poznaje Cie![]()
pirwsze jest naprawdę fajne i barwa gra tu pierwszorzędną rolę czego brak w cz.b. Trzecie główny motyw umieszczony prawidłowo ale brak jest po przekatnej przeciwagi, myslę, że w takim przypadku troche większy motyw umieszczony centralnie byłby przyjemniejszy w odbiorze. Pozdrawiam.
Fajne. Duży skok zrobiłeś.
jedyneczka ci sie udała :] czym siekane ?
dwójka w B&W jakoś do mnie nie przemawia a na trójce troszkę za mały ten owadzik.
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Pierwsze jest bardzo OK. Co do drugiego, to ja bym zaryzykowal zabawe z wiekszym kontrastem, itepe, itede.
Trzecie - jak zauwazyli przedmowcy - za duzo pustego miejca. Trzeba by sie bylo skupic na robalku. Np. tak (pardon, ze wchodze ze swoja fota).
To tyle IMHO.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Witam
dzięki za komentarze, miło mnie zaskoczyły. Wszystkie zdjęcia robie sp-510UZ
Teraz przedstawiam kolene dwa zdęcia. Pierwsze zrobiłem, gdyż padający cień z drewnianego mostu do złudzenia mi przypomina klawisze fortepianu albo jakiegoś keybordazresztą sami to oceńcie. Drugie to przypadkowe zrobienie zdjęcia śpiącemu bezdomnemu, temat oklepany ale dorzucam, gdyż nie mam duzego doświadczenia z tego typu zdjeciami a zawsze ktoś może coś podpowiedzięc, doradzić jak robić tego typu zdjecia dużo lepiej.
1.
2.
pozdrawiam
Sylwek