no wlasnie nie idzie laduje laduje i nic
udalo sie , pzdr. aaa i bawcie sie grzecznie , zasady to zasady , nawet w zabawie ,pzdr jeszcze raz.
no wlasnie nie idzie laduje laduje i nic
udalo sie , pzdr. aaa i bawcie sie grzecznie , zasady to zasady , nawet w zabawie ,pzdr jeszcze raz.
Ostatnio edytowane przez judasz ; 10.04.12 o 00:05
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Panowie, czytam, czytam i oczom nie wierzę. Jak tu przy każdej popRAWce taki szum jak kodakowskiej CCD będzie, to ta zabawa weźmie w łeb. Absolutnie zgadzam się z tym, że w trakcie zabawy regulamin należy respektować i debatować nad zmianą ewentualnie po zakończeniu konkursu. A do tej edycji się nie dołączam, bo pojęcia o renowacji nie mam a czasu mi brakuje, żeby się uczyć![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Niestety Tif jest tak słabej rozdielczości, że nie mam mowy o dokładnym retuszu. (330DPI wprawdzie ale przy fizycznej wielkości 5x5cm / ok 700x700pixeli)
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ja dodałem swoją poprawioną - mam nadzieję, że słupek wygląda na słupek![]()
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
tak jak i u mnieniech to bedzie slupek a nie plama
zobaczymy jak to bedzie ,pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Ja wrzuciłem nową wersję. Jak się bawić to się bawić a co ...
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Dotychczasowe prace poprawione, bądź usunięte na wyraźne żądanie użyszkodników
Jutro kończymy dodawanie prac i zaczynamy głosowanie.
Pozdrawiam
Saboor
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A czy ja mogę jeszcze podmienić bo cóś przeoczyłem?????? jak nie to trudno ale daj znać.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|