Bardzo ładne pejzaże ale jak miałbym pomarudzić to nieco przyszumiało i szkoda, że nie większy rozmiar zdjęć, tak z 1100, 1200pix dłuższy bok.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Poza tymi ludzikami, ostatnie zdjęcia są kapitalne. Naj dla mnie 103.
Ooo... Mam sygnaturę
dziama0, zazdroszczę możliwości fotografowania w Rogalińskim Parku Krajobrazowym. Jest to jedno z kilku miejsc, które chciałbym w przyszłości odwiedzić.
Co do zdjęć, to 102. całkiem fajne. Trochę kolor nieba mi nie leży, ale być może w momencie wykonywania zdjęcia słońce było już wysoko ponad horyzontem, stąd te kolory. Jeśli się mylę, to popraw mnie proszę. 103. kadrowo podoba mi się, ale obróbkowo jest coś nie halo. U mnie na monitorze są jakieś czarne smugi na tle nieba i wygląda to jak dym. Kolejne jest naprawdę dobre, tylko tych ludzi bym się pozbył z kadru. Ostatnie jest najlepsze i pasuje mi w nim wszystko. Jest fajny kadr, naturalne kolory, całość poprawnie naświetlona.
Pozdrawiam i życzę kolejnych, udanych kadrów.
Ostatnio edytowane przez lucas_g ; 3.06.15 o 22:34
Na 103 ciemna plama na niebie mi przeszkadza, poza tym wrzutka na plusa![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Rogaliński Park Krajobrazowy bardzo ładnie Cię uraczył. super wrzutateż kiedyś tam bym się wybrał
pozdr
Piękna wrzuta. Stawiam na zdjęcie 103.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
dzięki wielkie, 103 to tylko dramatyczna tonacja z e-m10. Zawsze tak niebo czerni.![]()
Co do ludzi wydaje mi się, że kadr bez nich straci, chciałam, żeby to była pewna historia ale to kwestia gustu![]()
pozdrawiam