Bardzo podoba mi się nastrój. 66 spróbowałbym bardziej w panoramę skadrować, a na 65 wystemplować wieżę/słup na pierwszym planie. Pogoda idealna dla fotografii, ale dla wędrowania chyba mniej?
Pozdr
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
to Chiny w okolicach Guilin. Dzieki
---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post był o 11:53 ----------
dzieki, jesli chodzi o wędrowanie to zdjęcie robione jest z góry, na którą nie można się wspinać, można jedynie dojechać wyciągiem. Musze powiedzieć, że zjazd krzesełkiem w środku burzy też jest przeżyciem)) dzięki i pozdrawiam
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
66 ma największy potencjał, ale jakby krzywe ?
Fajne te pagórki Made in China![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
66 chyba zeczywiście najlepsze, trochę jak taka otwarta paszcza z zębiskamiOj, chyba zaczyna mi już przygrzewać za bardzo
![]()
The question is, who cares?