Dzieki, Dziekan, dam znac. Programik juz na dysku.Zamieszczone przez dziekan
Grizz, jak bedzie trzeba, to bedzie nielegalnie, dla zdjec prawie wszystko![]()
Dzieki, Dziekan, dam znac. Programik juz na dysku.Zamieszczone przez dziekan
Grizz, jak bedzie trzeba, to bedzie nielegalnie, dla zdjec prawie wszystko![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie, soft do odzysku dzial w 90% przypadkow. Sprawdz kilkoma programami, poniewaz ronie dzialaja, mialem podobny przypadek tylko ze z dyskiem ZIP. Sprobuj na start easy recovery.
Zamieszczone przez dziekan
ooo to testdisk też ma jakieś narzędzie do zdjeć? Ja nim tylko tablicę partycji odzyskiwałem![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Wlasnie bada, ale nie wiem czy dobrze wszystko zaznaczylem.Zamieszczone przez dziekan
BadCopy znalazl wszystko, jednak nie moglem zapisac, wersja trial. Zobaczymy jak sobie testdisk poradzi.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie jesli testdisk nie pomoże to spróbuj Digital Image Recovery 1.47 PL ,jest prosty i skuteczny
link:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=229&t=94
easyrecovery professional polecam... wlasnie zmazalem dwie karty z wesela przez przypadek i uratowalem dane
Z tego co przeczytalem, ORFow w jadlospisie nie ma, ale zaprzaglem go do pracyZamieszczone przez Enrique
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Jeszcze nic nie zadziałało?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
BadCopy pliki widzial, ale zapisac nie moglem.Zamieszczone przez grizz
TestDisk dziala i jeszcze jeden program, ten Digital Image Recovery.
Jak nie da rady tymi, to bede dalej rzezbil.
BernArt - Moje zdjęcia
jaki werdykt ?
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8