dwójeczka była by ładna gdyby nie ten liść który nachodzi na kwiatek, reszta taka sobie w kwestii wykonania jak dla mnie. na 4 straszne szumy, a na 3,4,5 nie zamroziłeś tego chyba jak chciałeś :] walcz dalej
pozdrawiam
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Dwójka bardzo ładna i ciekawa. Reszta mało interesująca.
mente et malleo
Przeszkadza w wiekszosci zdjec to ogrodzenie.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
2 bardzo ładna, 1 powinienes podświetlić od dołu (np. białą kartką). reszta: małociekawe popadająca w wogólenieciekawe
Tym razem mała refleksja do zdjęcia - z punktu technicznego - czy to już makro? Wykonane ZD 14-45... Wiem ze kadr mógłby być ciekawszy - np od frontu, ale nie miałem technicznie takiej możliwości niestety
6.
Pytasz czy to już makro. Z makrem mamy do czynienia wtedy gdy jest odwzorowanie w skali przynajmniej 1:1 dla małego obrazka. Czyli dla np. E-500 byłoby to 1:2.
Ah w sumie logiczne - jak człowiek wiele się musi jeszcze nauczyća niby takie proste rzeczy... Dzięki w każdym bądź razie...
troszkę brakuje dopracowania twoim fotkom. w ostatnim razi brak ostrości albo crop za duży stąd ta nieostrośc.
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8