- SSWF działa przy wyłączaniu aparatu - odpalenie sprzęta powoduje "natychmiastową gotowość do fotografowania".
- Podgląd zdjęć - jest detektor położenia aparatu - fotki są obracane kiedy obracany jest aparat.
- Brak styków do gripa
- SSWF działa przy wyłączaniu aparatu - odpalenie sprzęta powoduje "natychmiastową gotowość do fotografowania".
- Podgląd zdjęć - jest detektor położenia aparatu - fotki są obracane kiedy obracany jest aparat.
- Brak styków do gripa
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
szkoda tego gripa ale żadna to katastrofa jak dla mnie przynajmniej.Zamieszczone przez RadioErewan
można jakieś sample prosić z pierwszego macania ?
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
znowu olek bez gripa...no cóż, moim targetem jak na dzień dzisiejszy i tak jest e-410 - tym bardziej żałuję, że nie mogę być w poznaniu![]()
.
W takim razie dobrze zrobilem dosztukowujac nam E-300 (moze Asia sie w koncu zarejestruje bedac posiadaczka wlasnej puszki), bo i tak trzeba czekac na E-xxx. Nie ma sensu bawic sie w polsrodki.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Najważniejsze z tego wszystkiego to i tak chyba jest jednak IS?
Kurczę, fotki, które pokazywałeś ze stabilizacją faktycznie robią wrażenie![]()
Potwierdzam tę opinięZamieszczone przez raven66
![]()
RE: Jak duży jest wizjer?
ad. 1 - duży plus.Zamieszczone przez RadioErewan
ad. 2 - wygodne, praktyczne, ale bez tego życie nie jest wcale uciążliwe
ad. 3 - jeśli aparat pretenduje do segmentu dla zaawansowanych fotoamatorów i jest pozycjonowany na równi z D80 i 30D to lekka porażka. Co szkodziło zaplanować opcjonalny grip? Czy z gripem byłby konkurentem dla E-next? Nie sądzę... chyba, że E-next będzie tylko uszczelnioną formą E-510 z odchylanym LCD.
Fajnie się prezentuje E-510 i naprawdę szkoda tego gripa![]()
Wizjer jak w E330/400/410.
Zawodowo rozwiązano ustawianie ostrości AF w trybie LV.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
trochę szkoda braku mozliwości podpięcia gripa, polityka minimalizacji może i słuszna ale jednak nie wszyscy lubią miniaturyzację więc można było zostawić dla nich furtkę
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
czyli padaczka, a moglo byc lepiej ....Zamieszczone przez RadioErewan
czyli klap, bzzzz, klap?Zamieszczone przez RadioErewan
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)