Dzień dobry.
Czy ktoś już porównywał czym w praktyce różni się nowy Photoshop CS6 od poprzedniej wersji?
Czy są jakieś nowe narzędzia? Coś czym warto się zainteresować?
Dzień dobry.
Czy ktoś już porównywał czym w praktyce różni się nowy Photoshop CS6 od poprzedniej wersji?
Czy są jakieś nowe narzędzia? Coś czym warto się zainteresować?
Ceną....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Na razie jest tylko beta Tu sobie popatrzjuż wiadomo że będzie sporo fajnych narzędzi i modernizacji dotychczasowych.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A poważnie to na razie nie ogarnąłem jeszcze CS5 i pewnie nigdy nie ogarnę, bo w mojej praktyce nie wykorzystam nigdy jego pełnych możliwości..
więc nie zabieram głosu..![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nareszcie ciemny inerface.