osiem1984- warto polować na plecak systemowy, jest wykonany super. Ja również pisałem do "dyrekcji" forum bo zależało mi na tym plecaku ale w związku z brakiem odpowiedzi. Zaangażowałemsię w poszukiwania w internecie i trafiłem miesiąc temu na aukcję http://allegro.pl/plecak-olympus-e-s...155713865.html z tego względu że nie było więcej chętnych, kupiłem go za 160zł. Nie znam ceny OlyJedi ale myślę że kupiłem dobrze. Zwrócę uwagę na Allegro, jak coś znajdę to dam Ci znać.
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Dzięki, praktycznie teraz zastanawiam się nad 3 firmami: Olympus, LowePro i CaseLogic. Może dzisija uda mi się zakończyć ten temat jakimś zakupem.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Kupiłem ostatecznie Lowepro Fastpack 250 (w dniu wczorajszym). Całkiem spory i co najważniejsze laptop + foto. Wszystkim doradzającym wielkie dzięki!
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
osiem1984 witam w klubie...za rok napisz mi jak się mono zużył materiał
Osiem1984, gratuluję zakupu. Myślę, że nie będziesz żałował.
Konradkkk, po 4 latach mogę Ci powiedzieć, że w zasadzie się nie zużywa, a mój naprawdę wiele przeżył.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie ja doskonale o tym wiem...mam ten sam model
Plecak całkiem fajny, pojemny, dużo kieszonek i solidne wykonanie. Obawiam się natomiast o swoje plecy. Po zapakowaniu samego laptopa + akcesoria (ładowarka, napęd zewnętrzny jakiś pen, etc.. sporo waży i przyprawia mnie o drętwienie ramion :/. Ciekawe co będzie jak dorzucę do niego aparat z trzeba obiektywamiNie ciąży Wam czy się po prostu przyzwyczailiście?
mi nie, dopasuj sobie paski