jestem w trakcie przebierania fotek ktore moglbym tutaj wrzucic do waszej ocenki.
Teraz fotka troche z innej beczki... na malej imprezce potpatrzylem niezly i w dodtaku tani statyw:P
jestem w trakcie przebierania fotek ktore moglbym tutaj wrzucic do waszej ocenki.
Teraz fotka troche z innej beczki... na malej imprezce potpatrzylem niezly i w dodtaku tani statyw:P
Zdjęcie nr 4 zaczyna już prezentować coś więcej niż 1. Moim zdaniem super trafiłeś z głębią ostrości, bo tło nie odrywa oczu od 1 planu, a jednocześnie widać co stanowi to tło, gdzie jest łąka czy pole. Kadr też myślę poprawny i naświetlenie. Może nie jest to jakaś super fota, ale początek dobry. Ja zresztą sam jeszcze raczkuje, możesz zajrzeć na moje PF. Foć dalej, pozdr.
Nic ciekawego, ani ostrosci ani glebi, pracuj, pracuj a cos z tego bedzie.
pozdrawiam
Troche fotek z rajdu...
Statyw zabawne. Uśmiałem się (w pozytywnym znaczeniu tego słowa)![]()
co do statywu, to jest w nim regulacja wysokosci:P
Dzisiaj stwierdzilem ze nie robie zadnych postepow w foceniu, stwierdzilem ze bede wzucal tutaj wiecej zdjec ktopre bede podlegaly waszejocenie. Mam nadzieje ze mi pomozecie i powiecie gdzie robie bledy![]()
ten portrecik w świetle zachodzącego słońca byłby fajny gdyby nie jakoś śmiesznie ucięta szyja. Ja bym dałe więcej dołu. Uśmiech jakby bardziej wynikający ze świadomości robienia fotki a nie z radości na piękny widok.
Druga fota bardzo mi się podoba.
mente et malleo
A no faktycznie szyje jakos dziwnie ucielem, co do usmiechu to tez masz racje, chyba moja modelka nie przylozyla sie zbytnio... z reszta ja tez:P
Zboze bardzo ładne, szkoda tylko przycietych kłosów u góry.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski