Do mojej galerii wrzuciłem parę kadrów z Londynu. Zapraszam do komentowania - jeśli będzie zainteresowanie, wrzucę kolejne zdjęcia:
https://galeria.olympusclub.pl/thumbnails.php?album=747
Do mojej galerii wrzuciłem parę kadrów z Londynu. Zapraszam do komentowania - jeśli będzie zainteresowanie, wrzucę kolejne zdjęcia:
https://galeria.olympusclub.pl/thumbnails.php?album=747
Zdecydowanie najlepsze ujecia to Oko Londynu i most na Tamizie. Mozna sie w nie wpatrywac i ciagle odnajduje sie cos nowego, zaskakujacego a jednoczesnie zachwycajacego. Bardzo dobra fotka jest rowniez pomnik Piccadilly - IMO wiecej swiatla by zaszkodzilo fotce, a tak efekt jest ciekawy. Musze stwierdzic, ze niestety nie wyszal Ci fotka nocna slynnego Piccadilly - zdecydowanie lepszy efekt bylby jezeli zastosowac dluzszy czas. Reszta wedlug mnie przecietnie - takie uchwycone momenty z zycia Londynczykow - dobre do wspomnien w rodzinnym gronie. Ogolnie - podoba mi sie i poprosze o wiecej![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
rap1d:
Dzięki za sugestie. Piccadilly to trudny temat. Bardzo długie czasy masakrują ścianę z reklamami: powyżej kilku sekund robi się tam totalny przepał...
Czyli emisja swiatla jest dosc znacza. Nawet kompletnie/prawie kompletnie przymknieta dziura nie dalaby rady? Mam nadzieje sie w to miejsce kiedys wybrac (takie male marzenie) totez taka wiedza moze sie przydac.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
dziura to jedno, czas to drugie. jak już się tam wybierzesz, na własnej skórze poczujesz że nie ma lekko: rybki albo akwarium. no, chyba że do tego czasu zmienią reklamy białe na kolorowe.
raven:
dzięki, zapraszam za parę dni - będzie więcej.
Na pewno się pojawię![]()