Regularnie zagladam na samsungzone na flikrze i powiem, ze miliard pixeli z tej matrycy nmie napawa optymistycznie, polecam poogladac...
pozdrowionka
Regularnie zagladam na samsungzone na flikrze i powiem, ze miliard pixeli z tej matrycy nmie napawa optymistycznie, polecam poogladac...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Fakt, że przy tej rozdzielczości ziarno jest nawet przy ISO 100, przy ISO 800 robi się mało ciekawie. Ale foty tym sprzętem(jak każdym innym) można robić fajne:
http://www.flickr.com/photos/didmyse...th/6713495673/
Tu nie chodzi o ziarno, tylko o rozdzialke, wiekszosc szkiel w NX jest za slaba do tej matrycy tworzac piekna pape, zas 85tka na ten przyklad i 60macro wygladaja bardzo fajnie
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
To ciekawe do czego zmierza Samsung. Puszki coraz wypaśniejsze, a optyka leży. Na ich mocowanie nie ma nawet przelotek aby używać szkła innych producentów.
Ja mam adapter na szkła Nikona i sobie chwale...
Sent from my iPad using Tapatalk
Podaj konkrety.
Ale te szersze stalki sama są chwalone raczej. Chyba w Foto czytałem taki teścik 3 stałek i ta 30/2.0 podobała się nawet bardziej niż 60-tka macro
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 22.03.12 o 22:17
Może test "sponsorowany". Jeżeli było by tak dobrze to Samsung sprzedawał by sie jak ciepłe bułeczki. A jest jak jest. Nawet nie było i nie ma NX200 na polskim rynku chociaż premiera była 01 września 2011 roku, a my tu podniecamy się NX20.
Te stałki Samsunga są OK, tak jak większość podobnych stałek innych producentów (może z jednym czy dwoma niechlubnymi wyjątkami). Ale jak widać nie wystarcza wypuścić na rynek produktu taniego i przyzwoitego optycznie, żeby zyskać popularność. Trzeba mieć dobrą dystrybucję, marketing, trafić w gusta klientów i mieć markę.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Fakt, z tym marketingiem Samsunga , zwłaszcza w segmencie foto i w Polsce bardzo krucho.