Otwórz szafę może jakiś motylek się uchował, bedzie jak znalazł do makro.![]()
Otwórz szafę może jakiś motylek się uchował, bedzie jak znalazł do makro.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
taki jakiś ckliwy wieczór i tak sobie pomyślałem, że szkoda, że nie mam okazji z wami porobić wspólnie zdjęć. mógłbym się czegoś od Was nauczyć. Mirku54 w takim razie dziękuję za cynk - w weekend wybiorę się w poszukiwaniu tematów do fotografowaniaA co z żoną? Moja wczoraj wieczorem tez jakaś nerwowa, czyżby nadchodzące wiosenne przesilenie tak działało?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Myślę że napewno coś znajdziesz.
Cyknięte Sigmą 150 dzisiaj około 14-tej
[/URL]
Niestety jakaś wada mi sie wkradła (pewnie to włos mojego kota)![]()
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Ja też swoją Si zabrałem dzisiaj na spacer, kaczka tylko niestety...
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez Sawicjusz ; 16.03.12 o 17:15
Super kacze ! tylko czy nie przostrzone ?
Może tak być, mam lichy monitor w laptopie i jak robię duże pomniejszenia to takie myki wychodzą, ja naprawdę tego nie widzę niestety
P.S
Albo czas się wybrać do okulisty... podmieniłem plik na taki z minimalnym wyostrzeniem po zmniejszeniu, niestety nie wiem czy jest lepiej, u mnie wygląda tak samo...
Ostatnio edytowane przez Sawicjusz ; 16.03.12 o 17:16
No dobrajest super
![]()
to ja pokażę to z 150:
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
no fajne fociakiJa się wybieram jutro na strzelanie. Widzę, że używacie Sigmy nie tylko do makro? U mnie posłuży chyba właśnie do makro, bo jako standard używam 14-54II.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5