amen, a z drugiej strony, to facet chyba nie handluje towarem znalezionym na wysypisku, więc powinien dostać fotki od producentów.
amen, a z drugiej strony, to facet chyba nie handluje towarem znalezionym na wysypisku, więc powinien dostać fotki od producentów.
Ostatnio edytowane przez fret ; 27.03.12 o 20:30
Ja mam zasadę, która się w takich wypadkach sprawdza. Jeżeli znajomy mnie o coś prosi, to mówię, dobrze, ale od znajomych biorę podrójna stawkę. Najpierw myślą, że żartuję, jednak potem zdają sobie sprawę, co przez to chciałem powiedzieć i odpuszczają.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Tak właśnie zazwyczaj jest, że producent udostępnia dystrybutorom zdjęcia swoich produktów właśnie ZA DARMO. A żeby było śmieszniej, dystrybutorzy mają prawo znów ZA DARMO udostępniać te zdjęcia do katalogów, sklepów (w tym internetowych), itd, itp.
Mówimy oczywiście o poważnych producentach a nie w typie Pana Klepackiego z Koziej Wólki, który najtańszym kosztem chce produkować i dystrybuować strugałkę do wszystkiego.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 28.03.12 o 09:29
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
BernArt - Moje zdjęcia