Ooooooo.... teraz widze......
Ale nadal slabo widze.... znaczy nie bardzo mi podchodzi.
Pierwsze jako tako, ale dwa nastepne nie bardzo.
Moze jakbys sprobowal bez tych wynalazkow, to kto wie...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Temat fajny i można by z tym powalczyć, ale ... nie z ziarnem, i nie tak centralnie między oczy, jak w 1 i 2.
3 jest ciekawa ale bez tego wodotrysku, nie tu.
Reasumując: 3 rządzi! Jeszcze raz proszę.
---------- Post dodany o 19:42 ---------- Poprzedni post był o 19:41 ----------
No czarno ziarniste to po ospie som.
---------- Post dodany o 19:44 ---------- Poprzedni post był o 19:42 ----------
Aa tam! jeszcze raz: 3 świetnie skadrowana! Dawaj jeszcze raz normalne B&W.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dobre ziarno nie jest złe, ale tylko i wyłącznie w hardcorowym steecie. Oczywiście jest to moje wdizimisie. No i to co Tomek napisał. Mniejsze fotki plizzzz, bo nawet mój wypaśny kompbardzo długo je otwierał...
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Tym E-PL1 można chyba zrobić lepsze zdjęcia... Spróbuj najpierw porawności technicznej nabyć, a potem eksperymentuj z artyzmem.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Koszmarek na koszmarku, wybacz. Odpuść sobie filtry artystyczne i popracuj najpierw nad kompozycją i technikaliami. W szczególności nr. 3 źle się prezentuje. Skadrowane ni w pięć, ni w dziesięć, nie wiadomo co podziwiać.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie mam raw-ów do 3 więc nic więcej z niej nie wycisnę
Dzięki dla tych którym się spodobała "3"A tym którym nie, to dzięki za konstruktywną krytykę :P
Pozdrawiam !!