Sprzęt Panasonica coś mało popularny. W szczególności w/w obiektyw w zaledwie 4 sklepach ceneo mi podało i chyba miałem szczęście, bo teraz guzik mogę znaleźć.
Gdzie sami kupowaliście ten rzadki okaz?
P.
Sprzęt Panasonica coś mało popularny. W szczególności w/w obiektyw w zaledwie 4 sklepach ceneo mi podało i chyba miałem szczęście, bo teraz guzik mogę znaleźć.
Gdzie sami kupowaliście ten rzadki okaz?
P.
Na pewnym portalu, gdzie trafiają się sprzęty w dobrych cenach (1100zł) sprzedawane przez osobników, którzy kupili i nie wiedzieli co z nim zrobić po 3 miesiącach leżenia w kartoniku. Przynajmniej ja tak miałem.
Niektórzy też sprzedawali tu, na forumowej giełdzie, niezdając sobie sprawy jaki ogór z PL25 "w realu". Teraz czekają na mZD "17/2.8 II". Generalnie szkło skarb, niesamowicie uniwersalne. Ja swoje kupiłem w panas.pl
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Sklep dla idiotow ma cyklicznie w bdb cenie
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ja swojego też kupiłem lekko używanego coś koło roku temu. Nowe są obecnie na Allegro, wystawia sklep z Mikołowa/Gliwic. Z polską 2-letnia gwarancją.
The question is: What is a Mahna Mahna?
W www.pixmania.pl (1458zł) trochę taniej niż w Panasie ale i tak sporo.
Na naszej giełdzie po rozkompletowaniu zestawu przez poprzedniego właściciela, trochę wolne, ale świetne szkiełko.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
W porównaniu do kita 14-42 II jest wolniejsze.