Dziękuję za przyjęcie do tak szacownego grona TWA. Cieszę się że mogę do woli używać luźne gatki!
Zobowiązuje się krzewić połączenie logiki TWA z zdrowym rozsądkiem ślunzka i pieprzyć trzy-po-trzy![]()
![]()
Dziękuję za przyjęcie do tak szacownego grona TWA. Cieszę się że mogę do woli używać luźne gatki!
Zobowiązuje się krzewić połączenie logiki TWA z zdrowym rozsądkiem ślunzka i pieprzyć trzy-po-trzy![]()
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Pogadajcie z Krakmanem - nie wiem, czy legitymacja czlonkowska nie ma jakiegos limitu znakow - glupio by bylo, jak by sie wydrukowalo tylko Jean Pierre D![]()
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Krakman to niech sobie panią od korekty byków sprawi... przy okazji zlotu w Wysowej to mu coś Ctrl+C Ctrl+V nie wyszło.![]()
Panią to może nie, bo jeszcze mu się zaczną ręce trząść i maziaje na legitkach porobi albo zdjęcia na lewą stronę poprzykleja jak mu ciśnienie skoczy![]()
The question is, who cares?
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 12.02.16 o 20:19
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7