Mirek na rzecznika prasowego TWA !![]()
Mirek na rzecznika prasowego TWA !![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Rzecznikiem Prasowym TWA jest apz. Dla Mirka mam kilka stanowisk do wyboru:
- Kwiecisty Miroslaw TWA
- VicePrezes TWA
- Wzorcowy Fotografista Kitowy TWA
- Zartownis TWA Kategori I
- Nadszyszkownik TWA
- Dowcipas Dyzurny TWA.
Wszystkie wolne i do wziecia
O pieniadzach porozmawiamy pozniej![]()
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kwiecisty Miroslaw
Normalnie az sie poplakalam ze smiechu.
O dowcipasie dyzurnym juz nie wspomne....
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 7.03.12 o 01:22
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ale Panie Kierowniku Plazy W Mielecinie !!! Ja doczekac sie zobaczyc Pana Kierownika nie moge juz od dawna !!!!!![]()
Rownie dobrze mozesz sobie sam wybrac dowolne stanowisko w TWA- charakteryzujemy sie otwartymi umyslami i wolnymi stanowiskami - co sobie tylko zyczysz![]()
No ale patrz jaki wybredny.... zadne mu nie pasuje ...![]()
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No proszę... Tylko ja muszę normalną wyboistą i pod górkę drogą piąć się do karyjery, od stażysty poczynając.....
I jeszcze mnie jakieś urzędniczki straszą, ze mogą mnie zawiesić w stażowaniu.....
---------- Post dodany o 09:24 ---------- Poprzedni post był o 09:22 ----------
Z zemsty, dla Prezesa zrobię identyfikator ale mu go nie dam![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()