Mam pytanie czy ktoś posiada kontakt do Centusia - Jacka z Poznania? wykasował swoje konta na wszystkich forach i nie mam jak do niego napisać.
Mam pytanie czy ktoś posiada kontakt do Centusia - Jacka z Poznania? wykasował swoje konta na wszystkich forach i nie mam jak do niego napisać.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Zajrzałem po kilku latach, a tutaj nic się nie zmieniło oprócz grafiki,...i Mirek z Lubeki wiecznie młody, którego pozdrawiam...jak i wszystkich formułowiczów....
Zapraszam
www.gpcn.pl
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Pewnie dlatego, że "dobra zmiana" spowodowała, że wszystkim wszystko kojarzy się politycznie. Niezależnie od poglądów. Każda luźna gadka może sprowokować niepotrzebne przepychanki a to w tak zacnym towarzystwie (wzajemnej adoracji) nie uchodzi.
No po prostu nie uchodzi!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oczywiście należy ale jest niebezpieczeństwo, że nawet drobna złośliwość (których kiedyś tu nie brakowało, ba- były w dobrym tonie) zostanie odczytana politycznie.
To dość skutecznie zniechęca.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Politycznie? Złośliwość należy odczytywać jako złośliwość i za pewnym marszałkiem "dawać po łapach..."
TWA którego członkowie myślą jak piszecie dawno przestało być TWA.
Ostatnio edytowane przez apz ; 12.03.21 o 23:17
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Drodzy forumowicze!
Podjąłem się karkołomnego zadania startu w plebiscycie na zdjęcia do kalendarza 2022 ogłoszonego w Dzienniku Zachodnim.
Pod linkiem moje propozycje a w grafice kod do głosowania na owe...
Będzie mi bardzo miło
https://dziennikzachodni.pl/.../krzysztof-klette%2C2077035/
![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)