Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Wątek: e-520 vs e-3

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Odp: e-520 vs e-3

Cytat Zamieszczone przez Obiektywny Zobacz posta
    Ładne przywitanie Ja nie neguję tego, co piszesz, umieściłem po prostu linka dla zainteresowanych porównaniem wynikowych plików z obu puszek, nic więcej. Nie napisałem, że E-3 jest tu w tym przypadku liderem. Co do mojej starej puchy d200: pozostał niesmak i odlepione gumy, które leżą u mnie w szufladzie. Równoległe pracowałem na obu systemach i postanowiłem trwale pozostać przy Olympusie. Być może z sentymentu, bo nawet nie przeraża mnie fakt, że system nie jest już rozwijany, a i szkieł do niego jak na lekarstwo. Więcej optymizmu
    Bardzo wymowne to "hmm..." bylo, zwlaszcza w kontekscie cytowanego tekstu mojego skromnego autorstwa.
    Naprawde zero prowokacji w tym bylo, naprawde.
    Jestem urodzonym optymista tak swoja droga
    W zwiazku z tym ciesze sie razem z Toba, z twojego szczescia w uzytkowaniu e-systemu i niechaj tak zostanie...

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

Awatar Obiektywny
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    14
    Moja galeria

Odp: e-520 vs e-3

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Bardzo wymowne to "hmm..." bylo, zwlaszcza w kontekscie cytowanego tekstu mojego skromnego autorstwa.
    Naprawde zero prowokacji w tym bylo, naprawde.
    Jestem urodzonym optymista tak swoja droga
    W zwiazku z tym ciesze sie razem z Toba, z twojego szczescia w uzytkowaniu e-systemu i niechaj tak zostanie...

pozdro
    Nikogo nie prowokuję, ani nawet nie próbuję prowokować. Jestem typem człowieka, który lubi miło pogaworzyć i stroni od wszelkich waśni, a nieporozumienia staram się szybko prostować
    Jeżeli źle odebrałeś moją wypowiedź, to przepraszam Ja też się cieszę z Twojego szczęścia w użytkowaniu sprzętu marki Nikon (zresztą chyba najlepszego na rynku)

Pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów