Nie podoba mi sie. Mozliwe ze przez uklad ust. Mam wrazenie ze sa one lekko otwarte choc ich ksztalt wskazywalby ze sa zamkniete. Wiec albo chciala cos powiedziec wiec ujecie dosc niefortunne, albo hmm... nie wiem. Jestem na nie.
Nie podoba mi sie. Mozliwe ze przez uklad ust. Mam wrazenie ze sa one lekko otwarte choc ich ksztalt wskazywalby ze sa zamkniete. Wiec albo chciala cos powiedziec wiec ujecie dosc niefortunne, albo hmm... nie wiem. Jestem na nie.
...był Olek jest A6000
zabierz modelkę w plener i potrenuj troszkę. Nie masz dobrego oświetlenia do robienia portretów, Jeśli już robisz z lampą to ustaw palnik w sufit
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
na ostatnim modelka lekko się garbi i ma "zwinięte" ramiona do wewnątrz. O wyrazie twarzy wspomnieli przedmówcy. Zrób jak ci radzą wszyscy: foć na dworze, a lampą leciutko, ale to leciutko dopalaj cienie.
Na jakich ogniskowych robisz te portrety?
wzystkie zdjecia sa robione na 45mm f3.5 oraz tak jak juz wspomnialem z wbudowana lampa .
Stwierdzilem ze nie ma sensu robic zdjec w pomieszczeniu bez dodatkowego oswietlenia.
Co do zdjec w plenerze to wlasnie zamowilem obiektyw ZD 40-150 mam nadzieje ze bedzie lepszy od 14-45mm ale musze poczekac z tydzien az dojdzie do sklepu.
E-510- 14-42 ,40-150,70-300,FL-36
Przeciez ZD 14-45 ma f:5,6 na dlugim koncu... Ktory 40-150 zamowiles? Nowsza wersje czy starsza? Swoja droga ZD 14-45 jak na kita naprawde nie jest zly.
Sorry moj blad F5.6
a zamowilem Zuiko Digital 40-150mm f3.5/4.5 nie wiem czy to stara czy nowa wersja ?
E-510- 14-42 ,40-150,70-300,FL-36
To starsza wersja, jasniejsza i wieksza.Zamieszczone przez repti