Popatrz popatrz - a to roboty dorobili - Pierwsza Miotła Poprawki!
Tak jakby nie było wyraźnie, łopatologicznie napisane co można, a czego ne można...
Popatrz popatrz - a to roboty dorobili - Pierwsza Miotła Poprawki!
Tak jakby nie było wyraźnie, łopatologicznie napisane co można, a czego ne można...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
[QUOTE=Eddie;800024]W trakcie pracy łatwo się potknąć, upaść i uderzyć o własny aparat, im bardziej pancerny tym gorzej. A że tak siedem razy z rzędu...[/
QUOTE]
nie wiesz co tracisz....
Jestem potulny i też się dodałem
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A ja taka skromna, że nawet się nie chwalę![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
ja tez zaryzykowalem i wstawilem swoja wersje![]()
No dobra, powiedzcie mi, mogę wziąć udział w zakresie obróbki tylko na poziomie rawa, czy nie mogę?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
nie widze przeciwskazan, mnie nie przeszkadza, ai chyba regulamin nic na ten temat nie mowi
Poczekam aż się Jego Majestat Saboor ustosunkuje :P
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
hmmm...z drugiej strony, mogles miec duzo wiecej czasu na zabawe. Moze juz masz wersje gotowa....taka no "mistrzowska"....i tu wiesz, moga byc zgrzyty, ale jak bys dal slowo, ze jak inni startujesz od zera...to dalej nie widze przeciwskazan. No i tak miedzy prawda a Bogiem ile sie takie zdjecie wywoluje i dopieszcza...?