Ja kiedyś daaaaawno robiłem zdjęcia Zenitem na ślubie.. wyszło tylko pierwsze zdjęcie, gdyż (czego nie zauważyłem ) zerwała się perforacja i i naciąg nie ciągnął filmu.. Ale fociłem, lampa błyskała...A potem już na wsi się nie pokazałem
![]()
Ja kiedyś daaaaawno robiłem zdjęcia Zenitem na ślubie.. wyszło tylko pierwsze zdjęcie, gdyż (czego nie zauważyłem ) zerwała się perforacja i i naciąg nie ciągnął filmu.. Ale fociłem, lampa błyskała...A potem już na wsi się nie pokazałem
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Mur beton widłami by Cie pogonili![]()
The question is, who cares?
Już dokupiłem 2x CF SanDisk Ultra II każda po 4GB i mam teraz 3 karty. 500m ode mnie jest sklepik z aku który tez dokupię.Mam stałkę Heliosa oraz 40-150 zuiko digi
Potrzebuję jeszcze 14-45 i już można zacząć fotografować tak na początek po dłuższej przerwie.Aha,jeszcze jakieś filterki i będzie OK.
Jak to rozpracuję to zastanowię się nad czymś bardziej zaawansowanym czyli może E-30no i oczywiście jakieś odpowiednie obiektywy do tego.Narazie na więcej mnie nie stać
Polecam 14-54. Używałem go z E-500, teraz używam z E-30 i jest genialnie. Zastanów się też nad lampą błyskową (np. nad FL-36 na początek).
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Na kartę zostawioną w czytniku jest jeszcze lepsze lekarstwo - kabel USB!!!
Karta niech siedzi w aparacie, z resztą slot CF nie wydaje mi się być nadzwyczaj trwały???
Obawiam się, że prędkość przesyłania danych będzie dużo niższa niż w przypadku czytnika kart![]()
The question is, who cares?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Fujifilm X10