Sprawdź w OV2, czy jest nowy fw dla Twojej E-500. Jak jest, to zaktualizuj i przy okazji wybierz język polski. Będzie menu po naszemu.
Jak najnowszy fw już wgrany, to tak się nie da.
Sprawdź w OV2, czy jest nowy fw dla Twojej E-500. Jak jest, to zaktualizuj i przy okazji wybierz język polski. Będzie menu po naszemu.
Jak najnowszy fw już wgrany, to tak się nie da.
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Polską instrukcję Bisse może sobie ściągnąć z:
http://upload.cyfrowe.pl/cyfrowe/ins...us_e500_pl.pdf
a angielska jest tuż obok![]()
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
dzięki),instrukcje własnie ściągnałem z jakiejs strony i jest po polsku
Zainwestuj jeszcze w drugi akumulator. Brak karty pamięci jest równie frustrujący jak komunikat "bateria rozładowana" na wyświetlaczu.
The question is, who cares?
Panie , swiete slowa , 2 lata temu , kupilem bylem E-520 dual kit , pocwiczylem w domu co i jak , pojechalem do Zoo i po 3 zdjeciach zobaczylem "end of the prad" , nie wiem co jest bardziej wkurzajace , koniec pradu , brak karty , czy dekielek na obiektywie
ale zaliczylem to wszystko i mam za soba![]()
Dawno temu, gdy byłem jeszcze małą dziewczynką pojechaliśmy z podstawówki z nauczycielem od historii oglądać bunkry na tzw. Śląskiej Linii Maginote'a. Miałem wtedy Smienę 8M, cud miód, tylko nie miała blokady migawki po zrobieniu zdjęcia. Zrobiłem ze 20 fotek na jednej klatce![]()
Znaczy oszczędny człek z ciebie![]()
Wy się śmiejcie. Mieliście widzieć moją minę jak się zorientowałem
Kolaż faktycznie wyszedł piękny, tylko wtedy tego nie doceniłem, że warto tą fotkę zostawić dla potomnych![]()