czasami mniej znaczy więcej..
ten żuk trafiony z innej perspektywy i zniszczony w cz-b mógłby być ciekawy - nie wiem czy to moje wrażenie ale Twoje foty są jakby mozaikowe może to wina Twojego programu do zmiany rozdzielczości ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Ostatnie dni wakacji pożegnałem w Kołobrzegu, piękne miasto, także do fotografowania. Niestety mam problem z wywołaniem zdjęć, muszę zmniejszać nasycenie, bo się jakaś pikseloza robi na niebie, chociaż pewnie po pomniejszeniu w ImageResizer i tak znowu wyjdzie "mozaika". Na razie kilka kadrów nocnych, z których jestem najbardziej zadowolony, wszystkie zrobione E-PL7 z naleśnikiem i filtrem polaryzacyjnym, statyw, czas poza pierwszym(bo to HDR z aparatu) to 60sekund, ISO200, przesłona(przysłona) F18, F11, F14, F9
![]()
Dla mnie szczególnie pierwsze z serii.
Pozdrawiam
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Dzięki za odwiedziny
Pozdrawiam
Podobają mi się te kolorowanki pod molem i zabawa z latarnią![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
dzięki, do tych zdjęć było kilka podejść, byłem tylko dwa dni, pierwszego wieczora nie miałem nic poza E-PL7 i jako statyw próbowałem wykorzystać barierki a czas ustalić za pomocą tego trybu LIVE TIME...nie do końca się to udało. Drugiego dnia już miałem statyw, ale zniecierpliwione towarzystwo nie pozwoliło mi sprawdzić czy na pewno wszystko wyszło, na małym ekranie wyglądało lepiej, stąd gdybym miał jeszcze okazję, to udałbym się po raz trzeci![]()
Wiosenny spacer
Kaczka , jakaś taka ..................... dziwaczka.
Witamy po przerwie.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()