1-ka mbsz - znakomie foto.
Ujęcie, kadr, modelki, wykonanie - super !!!
Gratuluję i pozdrawiam.
1-ka mbsz - znakomie foto.
Ujęcie, kadr, modelki, wykonanie - super !!!
Gratuluję i pozdrawiam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dwójka wspaniała.A jedynka również, ale pierwsze wrażenie odniosłem ciut takie, że "za ciężkie" to ramię wyszło i teraz tak to widzę kurde..
Absolutnie to nie jest jakaś złośliwość bo obie modelki przecudnej urody(!) a ja jestem d...a nie znawca, ale..
Ot tak jakoś człowiek za pierwszym razem "źle" spojrzy i później inaczej nie umie podejść do zdjęcia.
A tu coś z nowego projektu:
Andy_O,ales Ty zakrecony z tymi pomyslami.Pozytywnie oczywiscie.
Watek sobie dodalem do substrykcji(pierwszy jak do tej pory)
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Portety mamy znakomite, czyste koncepcyjnie.
Niesamowite ostatnie. Kupido płci żeńskiej wygięty jak cieciwa, o demonicznym spojrzeniu i ten zakręcony łuk, który jakże pasuje do pozy, do wygiętej kibici, smukłych nóg, prawej stopy wdzięcznie uniesionej. On (ona) wysyła inspiracje wypisane na prawym przedramieniu, amunicja czeka przypięta w pasie. Mocna prawa dłoń skierowana na cel, chwila namysłu i strzała napędzona cięciwą ugodzi strefę erotogenną obiektu pożądania. Wyrażam podziw dla kreatywności i biegłości w rzemiośle fotograficznym. Rzadkiej piękności fota. Prawdziwe malowanie światłem.
Pzdr, TJ
pomysł oryginalny ale nie pasi mi że strzała (łuk) wycelowane w jedną stronę a wzrok skierowany w drugą. Takie to sztuczne się przez to robi.
Ale gratuluję pomysłu i odwagi![]()
Ciekawy pomysł.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Potrafisz przyciągnąć oko widza. Gratuluję.
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Łuk i strzałę wyprodukowałem samodzielnie, i to dopiero początekProdukcja rekwizytów bardzo mi się spodobała i już konstuuję nowe przedmioty. Przedmioty bezużyteczne, acz wielce fotogeniczne
![]()