fajnie wyszło,ciekawy pomysł...ale jak chciałeś manekinowo to może trzeba bylo skórę tak porcelanowo w PS ??! tak mi się wydaje....nie wiem jak ale pewnie można...a !! i manekiny raczej są bez makijażu...może to zmienić odbiór...na pewno zmieni....!!
Ostatnio edytowane przez tropic ; 4.07.12 o 10:42
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Ciekawe. Fajny pomysł.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wiesz, to wygląda tak: fotograf (że niby ja) ma jakiś pomysł, do tego wizażystka ma jakiś pomysł, czasem modelka też. Oczywiście, fotograf powinien rządzić bo to on jest odpowiedzialny za efekt końcowy, ale wszyscy pracujemy TFP więc warto uszanować zdanie innych i czasem się nagiąć.
Być może robiąc kolejne podejście do tematu wyszłoby to inaczej, może wymyślilibyśmy bardziej finezyjne zawijasy z mniejszą ilością groszku.. a może nie..
widzisz, na pomysły nakładają się dodatkowo realia - trzeba o tym pamiętać oglądając zdjęcia.
Ostatnio były zdjęcia bez emocji, to teraz odmiana.
Ostatnia seria podoba mi się ponieważ zdjęcia dla mnie są bardzo naturalne i "sympatyczne". Modelka sprawia wrażenie jakby się dobrze bawiła, a nie godzinami pozowała spełniając oczekiwania "ekipy".![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików