Wyostrzania oczu nie stosowałem. Rozjaśniłem trochę białko oka (może trochę za dużo) i zastosowałem efekt rozmycia w celu "zmiękczenia" cery.
Wyostrzania oczu nie stosowałem. Rozjaśniłem trochę białko oka (może trochę za dużo) i zastosowałem efekt rozmycia w celu "zmiękczenia" cery.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
AA pracowałam kiedyś w Oławie :P
Portrety mnie się podobają. Ale białka oka za "białe"
Pzodrawiam
OOO proszę !!!! A gdzie i kiedy? Jeśli można wiedzieć?
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Raczej taki obóz pracy na Portowej 1b![]()
hmmm lata 2007-2008
Wszystko jasne. Mam nadzieje że mimo tego "obozu pracy" to pobyt w Oławie wspominasz fajnie.
Kolejne moje próby:
TakTylko fajnie. Szkoda tylko, że zawsze to były wyliczone minuty przed i po pracy. Bez aparaciku.
Raz na jakiś czas odwiedzam Twoje miasto.
Ale w sprawach bliżej biznesowychże tak to ujmę
![]()
Ucałuj Portową ode mnie![]()
Jestem. Dlatego się udzielam
ok. Jak będę tamtędy przechodził to się załatwi.
A ostatnia wrzutka podoba mi się![]()
Widzę że też 520(wiec i fotki jakoś bliższe mi )
Jestem. Dlatego się udzielam
Podoba mi się t.jpg, jakim obiektywem? 50-tką? Próbowałem ustawić podobny kadr u siebie, ale przy tej ogniskowej skończył mi się pokój.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'