Reczne ostrzenie - OK. Uzywaj LV z powiekszeniem obaszaru interesujacego Cie. Bedzie git. Ewentualnie domknij jeszcze przyslone.. ja takie "studyjne" robie na f/3.5-4, a i tak drugie oko potrafi wyjsc z GO Pierwsze zdjecie tez probowlabym zrobic cz-b, ewentualnie pokusic (jesli masz jakies doswiadczenie) sie wtedy o wypelnienie luk we wlosach - choc to wyzsza szkola jazdy, by to zrobic tak by sie nie odroznialy. Ogolnie jest niezle. T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary." Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Znowu się pobawiłem - chyba mnie zabijesz normalnie To co Thomasso wspomniał - włosy i ciut twarz
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Nie martw się Bodzip żył będziesz. Narazie . Jak wypełniłeś tą lukę w włosach? Dzięki za podpowiedzi.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Zamieszczone przez majeczek78 Nie martw się Bodzip żył będziesz. Narazie . Jak wypełniłeś tą lukę w włosach? Dzięki za podpowiedzi. Grzebień i uczesał modelkę
http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=24358 Dobrego zdjęcia jeszcze nie udało mi się zrobić... Ale jak kupię FF...
Zamieszczone przez majeczek78 Jak wypełniłeś tą lukę w włosach? Jaka luka??W jakich włosach?? AAaa. Toz o takich intymnych sprawach chyba na forum ten spec Ci nie odpowie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54 I tak Was lubie
Nie pogniewam się jak napisze PW.
Zamieszczone przez majeczek78 Nie pogniewam się jak napisze PW. eeech, Gimp i stempelek
Wiedziałem że podpowie. Dzięki. Teraz ja spróbuję.
Kolejna fota z ostatniej serii
Zamieszczone przez majeczek78 Kolejna fota z ostatniej serii Bardzo przyjemna fota, - ten cień za noskiem spróbował bym zgasić
Zasady na forum