j.w. była akcja z wadliwymi matrycami może to to. Wtedy free.
j.w. była akcja z wadliwymi matrycami może to to. Wtedy free.
tak to wyglada...nie wiem czy udalo mi sie zdjecie zaladowac..jakos malo rozgarniety jestem i mi jakos nie wychodzi...a co do serwisu to jaka jest sytuacja jak aparat jest kupiony bez papierow na alegro?paski [/center]
to roszczenie do sprzedawcy.Zamieszczone przez slawik34
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ale tak w ogóle bez żadnych papierów? dowód zakupu czy chodźby karta gwarancyjna? to jeszcze tylko po numerze seryjnym można się czegoś dowiadywać czy jest tam montowana matryca z wadliwej serii.
Ja kupowałem 5050 w komisie. Mam wprawdzie dowód zakupu, ale jak padł to paragonu nie przesyłałem do serwisu. Po prostu wypełniłem formularz serwisowy ze strony www oly, spakowałem aparat i wysłałem pocztą do serwisu. Zanaczyłem, że jest to najprawdopodobniej wadliwa matryca, a jeśli by było co innego to poprosiłem o wycenę. Aparat wrócił po ok. 3-4tygodniach z usuniętą usterką. Nie musiałem za nic płacić.
Wyślij i zobaczysz co powiedzą.
pozdrawiam
Wysyłaj do serwisu --Mój c-5050 także bez papierów został naprawiony bezpłatnie--pozdrawiam