Zboczenie zawodowe jednak wzięło górę nad przyzwoitością......może komuś się spodoba, może ktoś ma kogoś z rodziny na wydaniu.... zaznaczam na wstępie że fotki były trzaśnięte w urągających zdrowemu rozsądkowi warunkach....na zapleczu sklepu (ale nie tego od Laskowika)
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Nie znam sie na florystyce, ale pierwsza fota jak dla mnie
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zamieszczone przez waruga Nie znam sie na florystyce, ale pierwsza fota jak dla mnie Adaś...nie ma sprawy...jak wystąpisz jako panna młoda to zrobię Ci taką wiązankę
To chyba w nastepnym wcieleniu
Mirek tu wpadnie i pozamiata Takie jakieś manualem zrobione... źródło
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
piękne....powiem Ci że w naturze kwiatki są najpiękniejsze...moje to już postprodukcja.... a Mirka się nie boję !!! Niech spróbuje ukręcić lepszą wiązankę....
Zamieszczone przez tropic piękne....powiem Ci że w naturze kwiatki są najpiękniejsze...moje to już postprodukcja.... a Mirka się nie boję !!! Niech spróbuje ukręcić lepszą wiązankę.... Ale powiem Ci, że jestem pełen podziwu dla Mirka. Wszystkie co robił to kitami, a ładne takie że szczenę z ziemi zbieram. Ma facet wyczucie i smak
dla tego mam w sygnaturce jego cytat....i dla tego się go nie boję...
Zamieszczone przez Bodzip Mirek tu wpadnie i pozamiata Takie jakieś manualem zrobione... to takie dwa w jednym , robalowo kwiatowe
skoro wątek zbiorowy... to może nietypowo - kwiat od tył... : ) źródło Pozdrawiam : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250 http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Zobacz tagi
Zasady na forum