Zboczenie zawodowe jednak wzięło górę nad przyzwoitością......może komuś się spodoba, może ktoś ma kogoś z rodziny na wydaniu.... zaznaczam na wstępie że fotki były trzaśnięte w urągających zdrowemu rozsądkowi warunkach....na zapleczu sklepu (ale nie tego od Laskowika)
"Jesli Swoim obrazem przekonasz do siebie widza to wygrales.Jesli przekonasz decydenta to masz wystawe,jesli kilku to ksiazki beda o Tobie pisac."....by Mirek54 Platon powiedział tuż przed śmiercią Sokratesa, że "wśród nas jest bardzo wielu ludzi, którzy są właścicielami czarodziejskiej różdżki, ale bardzo niewielu wie, jak jej użyć".
Nie znam sie na florystyce, ale pierwsza fota jak dla mnie
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zamieszczone przez waruga Nie znam sie na florystyce, ale pierwsza fota jak dla mnie Adaś...nie ma sprawy...jak wystąpisz jako panna młoda to zrobię Ci taką wiązankę
To chyba w nastepnym wcieleniu
Mirek tu wpadnie i pozamiata Takie jakieś manualem zrobione... źródło
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
piękne....powiem Ci że w naturze kwiatki są najpiękniejsze...moje to już postprodukcja.... a Mirka się nie boję !!! Niech spróbuje ukręcić lepszą wiązankę....
Zamieszczone przez tropic piękne....powiem Ci że w naturze kwiatki są najpiękniejsze...moje to już postprodukcja.... a Mirka się nie boję !!! Niech spróbuje ukręcić lepszą wiązankę.... Ale powiem Ci, że jestem pełen podziwu dla Mirka. Wszystkie co robił to kitami, a ładne takie że szczenę z ziemi zbieram. Ma facet wyczucie i smak
dla tego mam w sygnaturce jego cytat....i dla tego się go nie boję...
Zamieszczone przez Bodzip Mirek tu wpadnie i pozamiata Takie jakieś manualem zrobione... to takie dwa w jednym , robalowo kwiatowe
skoro wątek zbiorowy... to może nietypowo - kwiat od tył... : ) źródło Pozdrawiam : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250 http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Zobacz tagi
Zasady na forum