Dzięki za miłe słowa! Jeszcze sporo takich zapomnianych sekwencji do stacka zalega u mnie na dysku - postaram się w wolnej chwili jeszcze coś złożyć i pokazać.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Masz rację - trzeba się spieszyć bo gdy 'robale' wylezą na pola i krzaki będę wolał robić zdjęcia w plenerze niż obrabiać te stare na dysku
Dziś padło na kwiaty maliny - dość mocno podwiędnięte, ale za to ilu lokatorów na nich!
Stack z 17 klatek, zdjęcia do stacka wykonane w 2019 roku.
Pozdrawiam!
Tym razem zdjęcie tegoroczne - goździk kartuzek (stack z 10 klatek):
Pozdrawiam!
Oczywiście zdjęcie goździka nie było tegoroczne - zapomniałem ze mamy już rok 2024. Zdjęcia do stacka wykonane latem 2023, stack faktycznie złożony już w tym roku.
Kolejne zdjęcie z ubiegłorocznego sezonu - przetacznik. Pojedyncza klatka przy f11:
Pozdrawiam!
Pantofelnik - stack z 18 klatek. Zdjęcia do stacka z 2018 roku kiedy jeszcze lubiłem fotografować kwiaty na czarnym tle. Teraz żałuję że nie zrobiłem też kilku serii zdjęć z bardziej naturalnym tłem:
Pozdrawiam!
Marku, jak zwykle przepiękne
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Dzięki za miłe słowa!
Kolejny stack złożony ze zdjęć sprzed lat z czarnym tłem - tym razem Lithops:
Pozdrawiam!
Dzisiejsza niezapominajka - pojedyncze zdjęcie - tym razem stacka prezentuję w wątku 'moje zdjęcie zrobione dzisiaj':
Pozdrawiam!