http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Hej "początkujący"! Oglądałam Twoje zdjęcia kwiatków na stronie, której adres podałeś w stopce. To był m.in powód dlaczego wcześniej nie odważyłam się zamieścić swoich zdjęć (kwiatów oczywiście). Ale co tam - następne wrzucę do oceny - jak tylko skończę czytać książkę B.Petersona o makrofotografii
A swoją drogą - forum Oly jest kopalnią wiedzy większą niż niejedna książka.
Już się zamykam - wiem, wiem, to wątek florystyczny a nie plotkarski.
przedostatni raz powiedziałeś na kwiatki = chabazie !!!!!!!!!!!!! WYPRASZAM SOBIE ty ropą cuchnący bydlaku
---------- Post dodany o 22:23 ---------- Poprzedni post był o 22:20 ----------
to Cię nauczęniezapominajka,hoja,pełnik,osteospermum i mlecz
---------- Post dodany o 22:25 ---------- Poprzedni post był o 22:23 ----------
wolno Ci plotkować..........o kwiatkach !!![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Ale Tropic się zdrzażniłeś na Bodzipa, On tak nie chciał. A dlaczego przedostatni raz?
Ja na twoim miejscu bym mu wszystkie szyby podpalił![]()
pogratulować....tobie za trafienie a Bodziowi za wybór!!!
nadmienię że wszystkie psiankowate (ziemniak,pomidor,papryka,oberzyna) mają prawie takie same kwiatki więc
rozwiązanie było wyjątkowo kłopotliwe....
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję....
---------- Post dodany o 10:36 ---------- Poprzedni post był o 10:31 ----------
tak sie zastanawiam czy Bodzio nie produkuje w piwnicy lub na strychu czegoś z tej ropy....
a na zlot przywiezie jakiegoś "Johnnie Roper"-a![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Eeee tam drażnić- ja już taka zołza jestem. Saboora na ruszcie chciałem przypiekać, aż dzwonił do mnie czy aby mi nie odbiło
A z ziemniakami pomysł miałem przedni, bo w sumie na forum chyba wszystko było, ale ziemniaka to sobie nie przypominam. O, nawet czosnek był
I jeszcze co do Marysi. Między jej domem rodzinnym, a domem babci ze strony ojca było od zawsze pole ziemniaków. I jak wędrowała do babci i do domu to przez te ziemniaki. No to też kupę śmiechu w domu miałem.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||