Taki niby kwiotek
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854 Fuji X-T100
Fajny, ale szkoda, ze tylko niby ostry...
Pozdrawiam! Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Zamieszczone przez wyszomir Fajny, ale szkoda, ze tylko niby ostry... Dobry komentarz, no cóż jutro postaramy się poprawić
Myślę, że bardziej to gatunek jakiegoś grzyba.
pozdrawiam Wiejo
Zamieszczone przez Wiejo Myślę, że bardziej to gatunek jakiegoś grzyba. Dokładniej mówiąc jest to porost - czyli twór będący wynikiem symbiozy grzyba z glonem.
Teraz może trochę lepiej? a) b)
A czemu takie wysokie ISO ? Można RAW-a ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez Bodzip A czemu takie wysokie ISO ? Można RAW-a ? 1. Mglisty początek dnia, mało światła 2. Nie używam RAW, tylko JPEG Szczęśliwego Nowego Roku,hej!
Trochę lepiej, ale nadal jeszcze są możliwości poprawy. Przyglądając się podłożu widzę, że ostrość była ustawiona na nieco zbyt dużą odległość.
Zobacz tagi
Zasady na forum