Zanim zwiędną - wsadziłem je w ramy.
Pozdrawiam.
Zanim zwiędną - wsadziłem je w ramy.
Pozdrawiam.
Rosną za płotem, nie mam pojęcia jak się zwą.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".

A u mnie co niektóre kwiaty to potrafią jedynie "gwiazdorzyć"
i muszę im kupować Snickersy w odmianie dla kwiatów czyli nawóz nadziewany karmelem i orzeszkami z much

Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
| OlyJedi

[QUOTE=cissic;1100208]Skoro to otwarty wątek to i ja wrzucę coś od siebie. Poniżej dwa strzały z serca Szwajcarii Kaszubskiej
/QUOTE]
Piękne
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)

| OlyJedi
| OlyJedi

Piekne kwiatki wrzucacie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO